O NAMA

Laki Plus firma je odlučila da doprinese očuvanju životne sredine tako što je instalirala solarne panele na svojim objektima. Ova inicijativa ima za cilj smanjenje emisije štetnih gasova i korišćenje obnovljivih izvora energije. Instalacija solarnih panela omogućava da se deo energije koju koristi Laki Plus dobija iz čiste i obnovljive sunčeve svetlosti. Ovo je samo jedan od načina na koji Laki Plus prepoznaje važnost održivosti i nastoji da bude odgovorna firma koja brine o budućnosti naše planete.

Kao kompanija koja objedinjuje tradiciju uspešnog poslovanja i iskustvo LAKI PLUS DOO ima za cilj da aktivno učestvuje u unapređenju tržišta u Srbiji, od pružanja kvaliteta naših proizvoda do praćenja najnovijih trendova u oblasti proizvodnje polietilenskih ambalaža.

LAKI PLUS DOO iz Čačka počinje da se bavi proizvodnjom polietilenske ambalaže od 2007. godine, gde svoj proizvodni program iz godine u godinu širi.

Težimo da svojim poslovanjem zadovoljimo potrebe naših kupaca, imamo stabilnu poziciju koju prvenstveno dugujemo kvalitetom proizvoda i poverenju naših kupaca.

Naš proizvodni program se sastoji od proizvodnje biorazgradivih kesa tregerica, termoskupljajuće folije, džakova za smeće, kese za zamrzivač, džakovi za pelet i butik kese.

Pored obučenog kadra i savremene tehnologije za kvalitetan proizvod u velikoj meri zaslužan je i repromaterijal koji koristimo.

Zbog toga se za kupovine uvek odlučujemo za kvalitetan proizvod.
 
 
Telefon:

032/536-56-18
069/251-29-60
Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 08 - 16h